« Welke track is niet te versmaden? | Hoofdmenu | Hoe krijgt de electrische fiets een beter imago? »

03 mei 2014

Reacties

Beste Wijnand,

Het instellen kost inderdaad een aantal sms-jes. Hier moet je even bij stilstaan maar als je het apparaat instelt met een simkaart met abonnement, dan heb je waarschijnlijk genoeg sms-tegoed zonder kosten te maken.

Je kunt ook eerst de handleiding goed doornemen en alle instellingen die je wil doen op een rijtje zetten. Hierdoor ben je wat effectiever tijdens het instellen en het is ook handig als je het ooit opnieuw moet doen, dan hoef je niet te zoeken wat er allemaal moet gebeuren.

Het instellen van het systeem is in ieder geval nooit zo duur als het laten installeren door een monteur.

Het systeem bevalt goed.

Er is 1 probleem waar ik soms mee te maken heb. Voor mijn gevoel komt dat vooral voor als er grote temperatuurverschillen zijn. Overdag warm en 's nacht flink afkoelen. Je krijgt dan ineens een alarmmelding die niet terecht is. Ik vermoed dat de bewegingsmelders in die situatie soms een false-positive geven. Ik had dit eigenlijk moeten melden bij Eminent maar dat is er nooit van gekomen. Misschien kunnen andere gebruikers dit probleem bevestigen?

Dit is me sinds ik het systeem gebruik nu zo'n 5 keer gebeurd. Ik stuur dan een sms om het systeem uit te zetten. Na bevestiging zet ik het systeem weer aan. Als er echt een indringer is, krijg is wel weer een bericht. Gelukkig is dit nog nooit gebeurd ;-)

Hallo Paul,
Nog steeds tevreden met je eminent alarmsysteem?
Ik denk er over om deze ook aan te schaffen.
Ben je niet veel geld aan sms kwijt voordat het hele systeem is ongeregeld?


Ik hoor het graag even van je
Groeten
Wijnand Vd berg
Te Gemert

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.