« Typisch Venray | Hoofdmenu | LINK: Piano »

16 augustus 2011

Reacties

Gisteren had ik alle hoop dat Post NL eindelijk zijn belofte zou waar maken. Ik kreeg van de verzendende partij een e-mail met een eigen Track & Trace code! Ik had juist met de verzendende partij afgesproken om een dag met verzending te wachten omdat ik vrijdag niet thuis zou zijn.

Door te klikken op de link, zag ik dat het pakket tussen 13:45 en 15:45 bezorgd zou worden. Zeker omdat het zaterdag was, kwam dit heel goed uit want ik had ook andere dingen gepland en hoefde dus maar 2 uurtjes beschikbaar te zijn. Er stond zelfs een status met groene 'ledjes' die aangaf dat de bezorger onderweg was.

Helaas had ik om 15:45 nog geen pakketje dus dan blijf je voor de zekerheid nog even thuis (al wilden de honden uitgelaten worden).

Na 3 kwartier nog eens de link geopend en tot mijn verbazing was zonder mededeling ineens de afspraak gewijzigd.

Van een tijdwindow van 2 uur (waarin ik dus netjes heb zitten wachten) naar een bezorgtijd op maandag 27 februari tussen 8:30 en 21:30!!!!!!

Wat heeft dat nu met service te maken. Noem dan helemaal geen tijd en geef dan geen track & trace code als je toch niet kunt plannen en afspraken niet nakomt!

Ben benieuwd hoe het maandag gaat lopen want dan ben ik niet thuis en zul je zien dat ik mijn pakket pas woensdag of zo zal ontvangen.

En ik maak me (misschien onterecht) ook zorgen hoe omgegaan wordt met het pakket tijdens het in- en uitladen iedere keer dat het weer op een knooppunt arriveert en vertrekt. Het gaat namelijk om een gerepareerd elektrisch apparaat en ik zie nu de bui al hangen.

Gisteren zag ik in een actualiteitenprogramma op tv dat Post NL verwacht dat volgend jaar pakketten op afspraak bezorgd kunnen gaan worden!

Ik wacht met spanning af. Dit lijkt me echt een super aanwinst.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).